Praktijk Pst in Haarlem

Praktijk Pst: Therapie & coaching

Over Praktijk Pst

Praktijk Pst valt onder de rubriek therapeut in Haarlem.

Hee Hallo,

Dat je opzoek bent naar een therapeut heeft vast een reden en ben je opzoek naar een oplossing voor de klachten die jij ervaart. In het leven krijgen we te maken met moeilijke, lastige of nare situaties. Wanneer een mens mentaal in balans is reageer je op een manier wat prettig voor jezelf en vaak ook prettig voor de ander is. Er zijn situaties waarbij dat gewoon simpel gezegd niet lukt. Deze situaties ga je uit de weg of wil je veranderen. Wanneer dit niet lukt kan je het gevoel hebben dat je niet helemaal jezelf kunt zijn. Je voelt je opgesloten en je gevoel van zelfregulatie is weg, het lijkt of er geen toekomst meer is.

Heb jij een of meerdere klachten waarbij je het gevoel hebt niet jezelf te zijn? Je stress ervaart en alles wat je probeert om de stress te verminderen, jouw stress niet verminderd? Je steeds meer dingen uit de weggaat? Je slaapt slecht? Je dingen doet die je eigenlijk niet wilt doen? Je piekert veel?

Heeft het negatieve gevoel je in zijn greep? Is het negatieve gevoel de baas? Ervaar je het steeds intenser, alsof het je overkomt? Dan is het goed dat je nu hier op mijn profiel zit. Je hebt al de eerste stap gemaakt. Ik ga je helpen om weer jezelf te zijn, met een beetje extra. Want wat je bij mij leert is niet voor even, nee, voor heel je leven. Maak een vrijblijvende afspraak en samen bespreken we hoe jouw traject bij mij leidt tot weer jezelf kunnen zijn. Om jouw te helpen neem ik meer dan 10 jaar ervaring mee in de therapie. Een ervaren therapeut in een nieuwe praktijk, betekend dat ik op dit moment geen wachtlijst heb. Wacht niet langer, want voor je het weet, is die er wel. Na de therapie ben jij weer in balans.

Neem vrijblijvend contact op, Ik ben er voor jou.

Kijk op mijn website voor meer informatie.

Worden wie je bent | Met psychosociale therapie


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Danielle woensdag 2 februari 2022

4 sterren

“Bij praktijk PST heb ik mij aangemeld nadat ik compleet was vastgelopen met mezelf. Eerst twijfelde ik, omdat PST een startende praktijk is, maar ik ben zeer tevreden met mijne keuze! Cindy heeft naar mij geluisterd en mij geholpen weer in te zien wie ik ben en wat ik allemaal wél kan. Ik voel mij tijdens de behandeling echt gehoord wat mij een veilig gevoel geeft. Ik kan mezelf zijn en hoef niet bang te zijn voor een oordeel. Dankzij Cindy ben ik nu waar ik ben en heb ik het vertrouwen in mezelf weer gevonden. Ik kom langzaam aan weer in contact met mijn gevoel en ben ik instaat om mijn problemen aan te pakken. Ik heb weer plezier in het leven.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Josef Ngendakumana vrijdag 28 januari 2022

5 sterren

“I was by Cindy because of my traumatization that I went through in my country Burundi where there was a triabal war. I was going through alot. I have had trauma complaints for years. Many treatments didn't help me until i met Cindy The care and the trust Cindy gives to me. She motivated me to open up from my lost world. And from that I was able to come back to my senses. I was also able to build up my life. If you are going through traumatization and you have tried other treatments i recommend to try praktijk Pst. And your life wil never be the same again. Even though she didn’t speak better english. Butt still the feeling is tremendous. - Josef Ngendakumana- ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Praktijk Pst uit de rubriek therapeut uit Haarlem is gevestigd aan de Kromhoutlaan 1a in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83509685.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Praktijk Pst zijn o.a. :