Praktijk voor bewustwording in Velsen-Zuid

Kom dichterbij jezelf door te schilderen vanuit je gevoel!

Over Praktijk voor bewustwording

Praktijk voor bewustwording valt onder de rubriek coaching uit Haarlem.

Wie ben je en waar sta je momenteel in het leven? Dit zijn vragen waar vele mensen mee rondlopen, soms heb je hier geen antwoord op maar ik hoop je, door kennis te laten maken met het Intuïtief schilderen wel een antwoord op te kunnen geven. In mijn atelier biedt ik een ieder die hier behoefte aan heeft verschillende cursussen en workshops aan op het gebied van bewustwording en Intuïtief schilderen. Intuïtief schilderen is namelijk een innerlijke reis, een ontdekkingsreis naar datgene wat in je leeft.

Workshops;

* Individuele sessies

* Intuïtief schilderen – zaterdagsessies

* Intuïtief schilderen – vrijdagsessies

*Chakra schildercursus

* Meditatiebijeenkomsten 'Weg naar Meesterschap', over energie en hoe we met meer liefde, , welzijn en mededogen in deze 3-D wereld kunnen verblijven.

Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor een Reiki (+ kristallegging) behandeling, neem een kijkje op de website voor meer informatie.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk voor bewustwording uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Stelling 46 in Velsen-zuid. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16417061.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk voor bewustwording zijn o.a. :