Praktijk voor Spirituele Psychologie in Haarlem

Praktijk voor Spirituele Psychologie; Louise Tuijt

Over Praktijk voor Spirituele Psychologie

Praktijk voor Spirituele Psychologie valt onder de rubriek coaching uit Haarlem.

Een unieke combinatie en onlosmakelijk met elkaar verbonden dat is het lichaam, de geest en de ziel. Een goede balans in deze drie is noodzakelijk. Klachten in één van deze gebieden kan leiden tot problemen in een ander gebied. Een fysiek ongemak heeft vaak een onderliggende mentale, emotionele of spirituele oorzaak, dit kan zich bijvoorbeeld uiten door hoofdpijn of rugpijn bij stress.

Mijn passie is om verbanden te leggen tussen body, mind en spirit. Hierdoor ontstaat ontspanning en leert uw lichaam zich weer in staat van heelheid te brengen zodat u daarmee uw eigen bewustzijn kan vergroten en versterken.

U bent bij mij welkom voor coaching&counseling, spirituele (psycho)therapie, een healing-sessie al dan niet gecombineerd met een massage of voor diverse workshops. Samen met u wil ik er graag voor zorgen dat u meer balans vindt en de regie over uw leven terugkrijgt. Hierdoor gaat u zich energieker en gezonder voelen en kunt u beter tegen veranderingen.

Meer informatie over mijn behandelingen en workshops kunt u vinden op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk voor Spirituele Psychologie uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Zijlweg 301 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23318056.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk voor Spirituele Psychologie zijn o.a. :