Qi Quest, Praktijk voor Chinese geneeskunde in Haarlem

Qi Quest, Praktijk voor Chinese geneeskunde: Natuurlijk gezond!

Over Qi Quest, Praktijk voor Chinese geneeskunde

Qi Quest, Praktijk voor Chinese geneeskunde valt onder de rubriek geneeskunde uit Haarlem.

De gezichten achter Qi Quest, Praktijk voor Chinese geneeskunde zijn Barbara Jenner en Nathalie Beijersbergen. U kunt bij Qi Quest terecht voor diverse behandelingen. Heeft u last van een sportblessure, stress en vermoeidheid of bijvoorbeeld uw spieren? Dan bent u bij Qi Quest aan het juiste adres. Qi Quest kan ook behandelingen aanbieden als u zwanger bent.

De aangeboden behandelingen zijn: Acupunctuur behandeling, manuele therapie, kruiden behandeling, gezichtsacupunctuur, gezichtsguasha of de natuurlijke gezichtsverjonging behandeling. Uitgebreide informatie over deze behandelingen ziet u op de website staan.

Qi Quest, Praktijk voor Chinese geneeskunde biedt ook een aantal leuke en praktische workshops aan. De workshops zijn gericht op Chinese geneeskunde. Daarnaast worden er ook lezingen en demonstraties op verzoek gegeven.

U kunt de website bekijken voor meer informatie en alle mogelijkheden. Heeft u een vraag aan Qi Quest, Praktijk voor Chinese geneeskunde? Neemt u dan contact op. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Qi Quest, Praktijk voor Chinese geneeskunde uit de rubriek geneeskunde uit Haarlem is gevestigd aan de Paul Krugerkade 22 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55148604.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Qi Quest, Praktijk voor Chinese geneeskunde zijn o.a. :