RBTC Coaching in Zandvoort

RBTC Coaching: Laat uw belemmerende overtuigingen los om te zijn wie u echt bent.

Over RBTC Coaching

RBTC Coaching valt onder de rubriek coaching in Haarlem.

De drijvende kracht achter RBTC Coaching is Richard Buijtenhek (coach en trainer).

Richard is gespecialiseerd in het ondersteunen van directieleden, managers, teamleiders en professionals bij het efficiƫnter en effectiever werken, het loslaten van belemmeringen in hun werk en het doorbreken van hun 'glazen plafond' voor die fel begeerde promotie.

Daarnaast is hij gespecialiseerd in het begeleiden van hoogbegaafden, hoogsentieve mensen en 'nieuwe tijds kinderen'.

RBTC Coaching biedt diverse diensten en behandelingen aan om diepgaande ontwikkeling te kunnen bereiken. Dit doet RBTC Coaching door op een veilige manier naar de kern te gaan van waaruit uw gedrag wordt bepaald. Hieronder ziet u deze behandelingen/diensten terug:

- Life coaching

- Transformatiecoaching (voor diepgaande verandering)

- Executive coaching (voor directies en managers)

Hoe onderscheid Richard zich van anderen? Een grote passie van Richard is het werken met belemmerende overtuigingen. Hij heeft hier ook een boek over geschreven met als titel 'Belemmerende overtuigingen' en met ondertitel 'Laat je remmingen los en ga leven in vrijheid!'.

Belemmerende overtuigingen bepalen voor een groot deel ons niet productieve gedrag. Ze belemmeren ons om te kunnen zijn wie we werkelijk (willen) zijn. Om cliƫnten te ondersteunen bij het loslaten van hun belemmerende overtuigingen gebruikt hij de methode Voice Dialogue - een effectieve methode om belemmerende overtuigingen los te laten.

U kunt de website bekijken voor meer informatie. Heeft u een vraag aan RBTC Coaching? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

RBTC Coaching uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Doctor Johannus G. Mezgerstraat 87 in Zandvoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0622988711.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij RBTC Coaching zijn o.a. :

Nieuws van RBTC Coaching in Zandvoort

Boek Belemmerende overtuigingen

Boek Belemmerende overtuigingen

Laat je remmingen los en ga leven in vrijheid!