Rebalancingpraktijk Marcia van Vliet in Bloemendaal

Marcia van Vliet: Rebalancing therapeute.

Over Rebalancingpraktijk Marcia van Vliet

Rebalancingpraktijk Marcia van Vliet valt onder de rubriek coaching uit Haarlem.

Marcia van Vliet is een gediplomeerd Rebalancing therapeute. Sinds 2000 heeft zij haar eigen praktijk. Marcia heeft haar kennis van lichaamswerk ontwikkeld door opleidingen in verschillende disciplines zoals: Rouwbegeleiding, Burnout, HSP, Trager, Craniosacraal therapie, Arun Conscious Touch en Aura-Soma Chakra balans massage. Tevens heeft Marcia de opleiding aan het NIS stervens- en rouwbegeleiding en de Aura-Soma Chakrabalans massage-opleiding gevolgd en behaald.

Rebalancing activeert en ondersteund het zelfhelend vermogen en de natuurlijke balans van de mens. het is een lichaamsgerichte benadering die tot meer zelfinzicht en levensvreugde leidt. Aanraking, beweging en bewustzijn leiden van denken naar voelen en van voelen naar zijn. Door de juiste wijze van aanraken helpt Rebalancing ons om het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen, meer in ons lichaam te komen en dus meer te gaan voelen. Marcia nodigt je als Rebalancer uit, om in contact te komen met je eigen gevoelswereld. Dit is des te meer waardevol als:

- Je een heerlijke diepe ontspanningsmassage wenst - Je een Hooggevoelig persoon bent en dichter bij jezelf wilt komen en blijven zodat je minder snel overprikkeld raakt door je omgeving - je ondersteuning zoekt bij het verwerken van verlies of afscheid, en de verwerking van pijnlijke of traumatische ervaringen.

- Je wilt leven vanuit kracht en heelheid, zelfvertrouwen en innerlijke rust

- Je jezelf wilt leren kennen en aanvaarden met je mogelijkheden en beperkingen

- Je over je eigen grenzen bent heengegaan zoals bij Burn Out of depressie

Rebalancing laat het lichaam en geest op een natuurlijke wijze ontspannen.

Rouwverwerking: De zachtaardige werkwijze van Rebalancing helpt je bij het dragen van een verlies en het contact met jezelf en je innerlijke kracht te herstellen.

Chakra Balans Massage: Deze massage helpt bij het verfijnen van je eigen beweegredenen en hoe je die daadwerkelijk beter kunt verstaan.

Meer informatie en de contactgegevens kun je vinden op de website van Marcia van Vliet.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rebalancingpraktijk Marcia van Vliet uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Boslaan 21 in Bloemendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 023-5323284.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Rebalancingpraktijk Marcia van Vliet zijn o.a. :