Senang Lifestyle in Haarlem

Senang Lifestyle

Over Senang Lifestyle

Senang Lifestyle valt onder de rubriek coaching in Haarlem.

Mijn naam is Tamara van Wingerden. Ik bied u coaching op het gebied van voeding, lifestyle, huidverzorging, sportmassage, triggerpoint massage, ontspanningsmassage, thaise voet massage en hotstone massage.

Als voedingscoach begeleid ik mensen met bijvoorbeeld afslanken, aankomen, welzijn en vitaliteit, sport en huidverzorging. Iedereen krijgt na een uitgebreide voedingsanalyse en bodycheck een advies op maat en de daarbij behorende begeleiding.

Elke dag vraagt je weer om nieuwe energie. Goede voeding is belangrijk voor iedereen. Voeding moet u helpen jezelf weer op te laden voor een nieuwe dag. In de loop der tijd kwam ik in aanraking met Herbalife. Ik gebruikte de producten om sneller te herstellen van mijn trainingen. Na regelmatig gebruik van hun producten ben ik overtuigd van de goede werking en raad ik graag hun producten aan, aan mijn cliƫnten.

Heeft u interesse in een gezonde lifestyle? Neem dan nu contact met mij op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Senang Lifestyle uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Tappersweg 14-02 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14683768.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Senang Lifestyle zijn o.a. :