Sense of Being in Haarlem

Tantra massage en meditatie.

Over Sense of Being

Sense of Being valt onder de rubriek massage uit Haarlem.

Een Kashmierse tantra massage is een intuitieve vloeiende en liefdevolle aanraking van het hele lichaam. Een intieme dans waarin je je kunt overgeven aan een diepe verbinding met jezelf met de liefde die je in wezen bent.

Ben je een vrouw en: -wil je meer aanwezig zijn in je eigen lijf om zo je vitale levensenergie weer te voelen stromen? -wil je meer van je lichaam (leren) genieten en pijn, spanning en schaamte hierover loslaten? -heb je een verlangen om aangeraakt te worden: lichamelijk, emotioneel en spiritueel?

In mijn praktijk Sense of Being ondersteun ik je graag bij het vrijer laten stromen van je levensenergie en een liefdevolle beleving van intimiteit en sensualiteit. Voor meer informatie nodig ik je uit om op de website te kijken en me te bellen of schrijven. Van harte welkom! Edwin

"Wat een weelde om zo te mogen genieten van pure aandacht Ik heb me bij jou volkomen veilig en diep aangeraakt gevoeld. Je zorgvuldigheid integriteit gevoeligheid en afgestemd zijn maakten dat ik me heel makkelijk kon ontspannen ook al deed ik bij jou voor het eerst een massage. Je bent zonder meer een natuurtalent, een Kashmirische massage bij jou was een groot cadeau voor mijzelf. En ik overdrijf hier niets. De dag erna waren de effecten van de massage nog voelbaar. PS: Mensen mogen me wel bellen als ze extra info willen." Marja M (56) psycholoog / coach / trainer

Deze massage kan ook op locatie worden gegeven, bijvoorbeeld in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Beverwijk, Den Haag, Hoorn, IJmuiden, Leiden, regio Kennemerland en Haarlemmermeer, Hilversum, Hoofddorp, Purmerend, Utrecht, Velsen, Woerden, Zaandam, Zaanstad, Zoetermeer.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sense of Being uit de rubriek massage uit Haarlem is gevestigd aan de Achterweg 10 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51507617.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Sense of Being zijn o.a. :