Spanish Harlem Tapas Catering kookstudio in Haarlem

Traiteur, cateraar en Spaanse specialiteiten winkel!

Over Spanish Harlem Tapas Catering kookstudio

Spanish Harlem Tapas Catering kookstudio valt onder de rubriek delicatessen in Haarlem.

Houdt u ook zo van lekker en vooral vers eten? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Spanish Harlem is namelijk uw traiteur, cateraar en Spaanse specialiteiten winkel van Haarlem en omgeving.

Heeft u binnenkort iets te vieren en wilt u dat uw gasten niets tekort komen? Onze overheerlijke gerechten zorgen ervoor dat uw innerlijke gast het aan niet ontbreekt! U kunt heel gemakkelijk via onze bestellijst op de website uw keuze doorgeven en wij zorgen ervoor dat deze op de afgesproken tijd en locatie wordt afgeleverd.

Ook wanneer u uw werknemers graag in het zonnetje wilt zetten bent u bij ons aan het juiste adres, wij bieden verschillende mogelijkheden aan op het gebied van relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje op de website voor een actueel overzicht.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Spanish Harlem Tapas Catering kookstudio uit de rubriek delicatessen uit Haarlem is gevestigd aan de Generaal Cronjéstraat 146a in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 023-5265581.

Diensten en producten voor delicatessen

Trefwoorden die horen bij Spanish Harlem Tapas Catering kookstudio zijn o.a. :