Special Made in Haarlem

Special Made. Hobby, workshops en gezelligheid

Over Special Made

Special Made valt onder de rubriek workshops uit Haarlem.

Mijn naam is Evelien. In 2010 begon ik met een hobby-handwerkwinkel in Alkmaar en dit jaar heb ik een tweede winkel geopend in Haarlem. Ben je creatief of ben je van plan creatief aan de slag te gaan, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Als creatieve hobbyspeciaalzaak kunnen wij u een zeer uitgebreid assortiment aan hobbymaterialen bieden. Daarnaast staan we graag voor u klaar voor vrijblijvend en deskundig advies. Mijn passie is het contact met de mensen die net als ik genieten van creativiteit.

In onze winkels verkopen we verschillende soorten kralen en daarnaast alles voor haken, breien, vilten, mozaïeken, borduren, quilten, keramiekverven, etc.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor leuke en leerzame workshops hierbij kan een ieder nieuwe dingen leren en daarnaast uiteraard gezellige contacten creëren en gesprekken hebben met elkaar. Ook voor kinderen bestaat de mogelijkheid om een kinderfeestje bij ons te vieren, kijk voor de mogelijkheden op de website!

We maken, repareren en bestellen graag voor u in opdracht. Er is veel in de winkel, maar wat er niet is dat vinden we zo snel mogelijk voor u.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website, of kom gezellig eens langs bij één van onze winkels.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Special Made uit de rubriek workshops uit Haarlem is gevestigd aan de Gen. Cronjéstraat 43 Zwart in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 023-5269806.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Special Made zijn o.a. :