Sportacademie Nauwelaerts De Agé in Overveen

Hét sportieve centrum waar het hele gezin in beweging komt.

Over Sportacademie Nauwelaerts De Agé

Sportacademie Nauwelaerts De Agé valt onder de rubriek sportschool uit Haarlem.

Al meer dan 70 jaar brengt Sportacademie Nauwelaerts de Agé kwaliteit in beweging voor het hele gezin. Met sport- & zwemactiviteiten voor jong en oud kan iedereen op zijn of haar eigen niveau aan de gezondheid werken.

De sportafdeling biedt voor volwassenen een ruime keuze aan afwisselende trainingen op het gebied van: - Total body training: waaronder Condititietraining op muziek, Boksen, HIIT, circuittraining en Krachttraining - Body en Mind: verschillende soorten Yoga en Pilates - Martial Arts: Karate, Jiu Jitsu, Judo, Boksen en Martial Fit - Outdoor: Fitwalk, Bootcamp en Conditietraining - Lifestyle & Coaching: Personal Training, Small Group Training en Voedingsadvies Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de fitnessfaciliteiten en de sauna.

Ook voor kinderen van 3 tot 16 jaar bieden we lessen die aansluiten op hun belevingswereld: - Tuimelen & Buitelen: spelen, stoeien, vallen en weer opstaan met één van de ouders - Jeugd Judo (vanaf 4 jaar) & Jeugd Karate (vanaf 8 jaar) - Junior Judo & Karate (vanaf 15 jaar)

Voor Senioren (vanaf 65 jaar) bieden we de unieke Senior Fit combinatie: een groepstraining in de sportzaal met afwisselende oefeningen op maat gecombineerd met een half uur vrij zwemmen in het warme zwembad.

De zwemschool verzorgt naast zwemlessen voor het A, B en C diploma ook Ouder & Kind zwemmen, Aqua-Fit en vrij zwemmen.

Kijk voor het volledige aanbod op www.nauwelaerts.nl. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom dan gerust eens langs om onze accommodatie te bekijken, voor een proefles of een vrijblijvend advies.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sportacademie Nauwelaerts De Agé uit de rubriek sportschool uit Haarlem is gevestigd aan de Bloemendaalseweg 152 in Overveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 023-5253256.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij Sportacademie Nauwelaerts De Agé zijn o.a. :

Nieuws van Sportacademie Nauwelaerts De Agé in Overveen

Project 'Gezond Gewicht' | Start 1 oktober

Project 'Gezond Gewicht' | Start 1 oktober

Kamp je al jaren met matig of ernstig overgewicht en lukt het maar niet dit onder controle te krijgen? Dan biedt dit project een unieke kans om jouw lifestyle onder professionele begeleiding blijvend te veranderen.