Studenten Coaching in Haarlem

Op zoek naar grip op je studie-leven?

Over Studenten Coaching

Studenten Coaching valt onder de rubriek coaching in Haarlem.

Ben je student en ben je een beetje de grip kwijt op je studieleven? Of ben je scholier en heb je hulp bij je studiekeuze nodig? Dan ben je bij mij helemaal aan het juiste adres. Studenten Coaching biedt verschillende mogelijkheden om jou ondersteuning op maat aan te kunnen bieden. Wil je graag begeleiding bij het maken van de juiste studiekeuze of loop je tegen andere zaken aan tijdens je studie? Dan help ik je graag weer op de goede weg!

Het gezicht achter Studenten Coaching is Evelien Peelen, naast het gezicht van Studenten Coaching is zij ook werkzaam in haar eigen praktijk voor personal coaching in Haarlem. Studenten Coaching is er voor iedere scholier die extra ondersteuning kan gebruiken tijdens zijn en/ of haar studie(keuze). Samen kijken we naar waar je staat op dit moment en welke mogelijkheden jou het meest aanspreken.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens. Online Coaching mogelijk!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Studenten Coaching uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Abel Tasmankade 2-D in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41313706.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Studenten Coaching zijn o.a. :