Sweet Celebration in Haarlem

Sweet Celebration

Over Sweet Celebration

Sweet Celebration valt onder de rubriek bakkerij in Haarlem.

Bij Sweet Celebration in Haarlem kunt u terecht voor de mooiste taarten en gebakjes. Zo kunt u voor al uw festiviteiten bij Sweet Celebration terecht.

Sweet Celebration is de onderneming van Kasia. Alle gebakjes en taarten zijn door haar handgemaakt met oog voor originaliteit en detail. Bakken is Kasia's passie. Al sinds ze kan herinneren vindt ze het heerlijk om vrienden en familie te verwennen met heerlijke gebakjes.

Heeft u interesse in een bruidstaart? Bij Sweet Celebration bent u aan het juiste adres. Sweet Celebration voldoet aan al uw wensen. Zo kunt u uw droomtaart samenstellen van kleur, vulling en uiterlijk.

Wanneer u voor een speciale gelegenheid een taart bij kasia wilt bestellen is het belangrijk om minimaal 2 weken van tevoren uw order te plaatsen.

Heeft u interesse in een mooi versierde taart voor uw feestje? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu een kijkje op onze eigen website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sweet Celebration uit de rubriek bakkerij uit Haarlem is gevestigd aan de Gaelstraat 1F in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25353640.

Diensten en producten voor bakkerij

Trefwoorden die horen bij Sweet Celebration zijn o.a. :