T.O.B. Ongediertebestrijding in Muiden

T.O.B. Ongediertebestrijding | Beslist uw ongedierte specialist!

Over T.O.B. Ongediertebestrijding

T.O.B. Ongediertebestrijding valt onder de rubriek ongediertebestrijding in Haarlem.

T.O.B. Totaal Ongedierte Bestrijding heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van ongediertebestrijding. Bij T.O.B. Ongediertebestrijding bent u in goede handen. T.O.B. Ongediertebestrijding bestrijden niet alleen ongedierte, maar achterhalen ook de oorzaak en zorgen ervoor dat de kans op ongedierte in de toekomst minimaal is.

T.O.B. Ongediertebestrijding is onder andere werkzaam in de omgeving van Amsterdam, Almere, Het Gooi, Lelystad en in overleg ook op andere locaties. En bestrijden niet alleen ongedierte bij bedrijven maar ook bij particulieren. Bij bedrijven kunt u onder andere denken aan bijvoorbeeld: supermarkten, woningcorporaties, horeca, gemeenten en meer.

Heeft u onder andere last van muizen? Dan heeft u last van: knaagschade, en/of onaangename urinegeur, en/of gekras en geknaag in de nacht. Hiernaast zijn muizen ook dragers, en vooral verspreiders, van ziektekiemen. Dan kunt u ze vaak vinden in meterkasten, keukenblokken, achter plinten, onder de vloer, tussen stapeltjes met spullen waar niet naar wordt omgekeken, boven verlaagde plafonds en nog meer voor ons onbereikbare plekken.

Dit bestrijdt T.O.B. Ongediertebestrijding door de toevoerwegen op te zoeken en dicht te maken. Afhankelijk van de grootte van de plaag, moet er een vervolgbestrijding worden ingepland.

Dit kun je beter voorkomen door geopend voedsel extra af te sluiten en de ruimte, de woning of het bedrijfspand, regelmatig schoon te maken. Een kruimel van ons brood is namelijk een heerlijke maaltijd voor een muis. Daarnaast is het minstens net zo belangrijk om gaten vanaf een 0,5 centimeter dicht te maken. Hierdoor kruipen zij gemakkelijk naar binnen.

T.O.B. Ongediertebestrijding helpt u onder andere bij:

- Muizen

- Ratten

- Wespen

- Kakkerlakken

- Vlooien

- Vliegen

- Motmuggen

- Zilvervisjes

- Houtwormen

- Bedwantsen

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

T.O.B. Ongediertebestrijding uit de rubriek ongediertebestrijding uit Haarlem is gevestigd aan de Pr. Bernhardsingel 9 in Muiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22103630.

Diensten en producten voor ongediertebestrijding

Trefwoorden die horen bij T.O.B. Ongediertebestrijding zijn o.a. :