Take Care Coaching in Bloemendaal

Take Care Coaching: Lyme coach en ervaringsdeskundige.

Over Take Care Coaching

Take Care Coaching valt onder de rubriek coaching uit Haarlem.

Bent u opzoek naar een coach en ervaringsdeskundige op het gebied van Lyme? Wilt u graag iemand die u kan helpen bij uw herstel? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Take Care Coaching helemaal aan het juiste adres.

De eigenaresse van Take Care Coaching is Tessa Gerrits. Tessa heeft zelf meegemaakt hoe het is om Lyme te hebben en weet hoe moeilijk het is om er weer van te herstellen. Bij Take Care Coaching kijken ze samen met u naar hoe u zich voelt en wat ze kunnen doen om uw weer beter te laten voelen. Doordat Tessa een ervaringsdeskundige is weet ze ook hoe u zich voelt en waar u behoefte aan kan hebben.

Heeft u nog vragen voor Take Care Coaching? Of wilt u meer te weten komen over de diensten of producten die zij aanbieden? Neem dan gerust even op of neem een kijkje op de website of op hun Facebook pagina voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Take Care Coaching uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Korte Kleverlaan 87 in Bloemendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23747040.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Take Care Coaching zijn o.a. :