Taoïstisch Gezondheidsinstituut in Haarlem

Taoïstisch Gezondheidsinstituut: Snel van uw psychische en depressieve klachten af.

Over Taoïstisch Gezondheidsinstituut

Taoïstisch Gezondheidsinstituut valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Haarlem.

De drijvende kracht achter Taoïstisch Gezondheidsinstituut is Gerard Wouters. Bent u op zoek naar een oplossing voor al uw psychische of fysieke klachten? Dan bent u bij Taoïstisch Gezondheidsinstituut aan het juiste adres.

Gerard kan u als Taoïstische therapeut door middel van de Niranam behandeling wellicht helpen.

De behandeling zal beginnen met het 'vrijmaken' van uw lichaam. Met behulp van eeuwenoude Thaise manuele behandeltechnieken worden uw verkrampte spieren en wervels gecorrigeerd. Uw lichamelijke blokkades worden hierdoor weggenomen en zenuwbanen komen weer vrij. Daarnaast zullen uw spieren zich meer gaan ontspannen en zal uw bloed en energie weer naar behoren gaan stromen.

Gerard kan mensen met diverse problemen en klachten behandelen. Hieronder ziet u een overzicht hiervan:

Scheiding en pas-syndroom, de juiste partner aantrekken, relatieproblemen, het gedrag achter de ziekte, oorzaak (werk)stress, depressie en burn-out en fout aangeleerd gedrag. Hij is tevens auteur van de boeken Zet je burnout uit en je depressie af, Verloren Kinderen na scheiding, Doe het Andersom met behulp van de Niranam-methode en Niranam Wijsheden. Hij is bekend van RTL4 programma's "Life is beautiful, Altijd Jong, Ontvoerd en Linda.meiden TV".

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Taoïstisch Gezondheidsinstituut? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Taoïstisch Gezondheidsinstituut uit de rubriek gezondheidscentrum uit Haarlem is gevestigd aan de Ceylonpoort 5 – 25 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50912376.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Taoïstisch Gezondheidsinstituut zijn o.a. :