Telly Fix - Reparatie shop Mobiel & Tablet Haarlem in Haarlem

Telly Fix - Reparatie shop Mobiel & Tablet Haarlem

Over Telly Fix - Reparatie shop Mobiel & Tablet Haarlem

Telly Fix - Reparatie shop Mobiel & Tablet Haarlem valt onder de rubriek reparatie service uit Haarlem.

Bent u opzoek naar nieuwe telefoon of is uw telefoon kapot en wilt u deze laten maken? Dan bent u bij Telly Fix - Reparatie shop Mobiel & Tablet Haarlem aan het juiste adres.

Wij zijn Telly Fix. Wij zijn een telefoon winkel waar u terecht kunt voor de reparatie van mobiele telefoons, tablets en ipads. Wij verkopen daarnaast tweedehands toestellen maar kopen deze ook in. Verder hebben wij ook accessoires van mobiele telefoons, tablets en ipads. U mag voor elke vraag die u heeft op gebied van mobiele telefoons en tablets binnen komen en dan helpen wij u graag onder het genot van een kopje koffie of thee. De walk in service van Telly Fix biedt u genoeg mogelijkheden.

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer te weten komen over ons? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Telly Fix - Reparatie shop Mobiel & Tablet Haarlem uit de rubriek reparatie service uit Haarlem is gevestigd aan de Generaal Cronjéstraat 48 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 023-5769603.

Diensten en producten voor reparatie service

Trefwoorden die horen bij Telly Fix - Reparatie shop Mobiel & Tablet Haarlem zijn o.a. :