Totem Bodymind in Heemstede

Totem Bodymind: Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en coaching.

Over Totem Bodymind

Totem Bodymind valt onder de rubriek coaching uit Haarlem.

De drijvende kracht achter Totem Bodymind is Sandra Klein. Sandra's manier van werken is lichaamsgeoriƫnteerd. Daarin draait het om voelen en beleven, in verbinding zijn met jezelf en vandaar uit met je omgeving. Deze therapievorm is er op gericht je levensstroom, het plezier in het leven weer verder in beweging te krijgen.

Bij Totem Bodymind kun je onder andere terecht voor:

- Lichaamsgerichte therapie en coaching: Deze coaching is geschikt voor volwassene die hun emotionele veerkracht willen vergroten. Je verstand en je gedachten kunnen je nog wel eens om de tuin leiden en op die manier je afhouden van wat voor jou echt belangrijk is. Lichaamssignalen doen dat niet, die vertellen je wat vaak onbewust in jou speelt. Hierbij is het belangrijk dat je bereidt bent om het onderzoek naar jezelf aan te gaan.

- Individueel traject: Tijdens het intakegesprek wordt er gekeken wat je nodig hebt en wat je wilt bereiken. Er is altijd de mogelijkheid om tijdens de sessie onderwerpen aan te kaarten die op dat moment spelen in je leven. In de sessie wordt gewerkt met ademtechnieken en komt bio-energetica en body-drama aan bod.

Voor meer informatie en de contactgegevens kan je een kijkje nemen op de website van Totem Bodymind.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Totem Bodymind uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Raadhuisstraat 56a in Heemstede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12177155.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Totem Bodymind zijn o.a. :