Van Kralingen Exclusive Interiors in Hillegom

Wij zijn een ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en realiseren van custum made meubelen en interieurs in hout. Denk hierbij aan een op maat gemaakte inloopkast, dressoir of een willekeurig ander meubelstuk. Maar ook het volledige interieur van uw nieuw te bouwen, of op te knappen jacht. En als u een schitterend winkel interieur zoekt dat net iets meer uitstraling heeft, bent u bij ons aan het juiste adres!

Over Van Kralingen Exclusive Interiors

Van Kralingen Exclusive Interiors valt onder de rubriek interieurbouw in Haarlem.

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;  ;  ; ; ; Van Kralingen brengt klassiek vakmanschap en moderne technieken samen in hoogwaardige producten. Voor zowel zakelijk als particuliere opdrachtgevers.

De passie voor hout en het gegeven dat houten meubels de eeuwigheid kunnen trotseren, is onze motivatie voor het vak. Vanaf het eerste gesprek met u als klant, tot en met het plaatsen van uw meubelstuk heeft u steeds met dezelfde persoon te maken.

Fabian van Kralingen begon 4 jaar geleden met het ; meubelmakerij bedrijf Van Kralingen Exclucive Interiors. Inmiddels heeft Van Kralingen zowel gerenomeerde projecten als kleinschalige projecten op zijn naam staan.

Kijk voor meer informatie op onze website.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Dhr. van Houten woensdag 9 oktober 2013

0,5 sterren

“Fabian van Kralingen van van Kralingen Exclusive Interiors maakt prachtige producten van grondstoffen die hij niet afrekent met de leverancier. Zodoende houdt hij de prijzen scherp, maar laat een spoort van onbetaalde rekeningen en facturen achter, waar vroeg of laat de klanten de dupe van zullen worden.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 1.

Contact opnemen

Van Kralingen Exclusive Interiors uit de rubriek interieurbouw uit Haarlem is gevestigd aan de Jan prinsheem 120 in Hillegom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20644193.

Diensten en producten voor interieurbouw

Trefwoorden die horen bij Van Kralingen Exclusive Interiors zijn o.a. :