Verreiki HEALTY BODY EN MIND in Zwaag

Verreiki HEALTY BODY EN MIND uit Zwaag heeft geen profiel.

Wat doet Verreiki HEALTY BODY EN MIND in Zwaag

Verreiki HEALTY BODY EN MIND is een gezondheidscentrum uit Haarlem. Men is gevestigd aan de Wierdijk 106. Het telefoonnummer van Verreiki HEALTY BODY EN MIND in Zwaag is 06-27119795.

Is Verreiki HEALTY BODY EN MIND in Zwaag uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Haarlemonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Verreiki HEALTY BODY EN MIND in Zwaag valt onder de rubriek gezondheidscentrum. Een gezondheidscentrum uit Haarlem levert onder andere :

Robert en Eline zijn de drijvende krachten achter Verreiki HEALTY BODY EN MIND. Ze hebben beide stappen gemaakt in hun banen. Ze behaalden mijlpalen en doelen die ze voor hun zelf gesteld hadden, aan ambitie komen ze niks te kort en ze bleven investeren in hunzelf. Ze gingen serieus mediteren, en ze besloten om cursussen te volgen over kristallen. Ze gingen zich verdiepen in voeding en kregen de mogelijkheid om gezonde voedingssupplementen te verkopen en toen was daar in eens het moment, waarbij ze allebei wisten dat het nu tijd was om te starten met hun eigen bedrijf. Ze hebben de afgelopen jaren zoveel nieuwe kennis en inzichten opgedaan dat ze heel veel content konden ontwikkelen en dit nu met jullie kunnen delen in de vorm van online trainingen, workshops, sessies en supplementen & kristallen. Alle producten die wij aanbieden zijn met veel liefde ingekocht en dragen bij aan een gezonder en mooier leven. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review