VIJN Partyservice in Haarlem

VIJN Partyservice uit Haarlem heeft geen profiel.

Wat doet VIJN Partyservice in Haarlem

VIJN Partyservice is een catering uit Haarlem. Men is gevestigd aan de Robert Peereboomweg 13. Het telefoonnummer van VIJN Partyservice in Haarlem is 023-5345180.

Is VIJN Partyservice in Haarlem uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Haarlemonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

VIJN Partyservice in Haarlem valt onder de rubriek catering. Een catering uit Haarlem levert onder andere :

Bent u op zoek naar een professioneel cateringbedrijf die voor u de mooiste en lekkerste gerechten bereid speciaal voor alle gelegenheden, in de omstreken van Haarlem? Zoek dan niet langer want dan bent u bij VIJN Partyservice aan het juiste adres. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander catering

 • Erica Friedheim - Kookt op locatie

  Erica Friedheim - Kookt op locatie. Koken met passie en mooie ingrediƫnten, alles even smakelijk als. Trefwoorden van Erica Friedheim - Kookt op locatie : koken op locatie, aanschuiftafel avonden, kookworkshop, gerechten op locatie, catering, partyservice, catering op locatie, kookatelier .

  tel. 06-29212919, Cornelissteeg 1b, 2011EA in Haarlem

  Meer over Erica Friedheim - Kookt op locatie contact website

 • Karmeliet Catering

  Karmeliet Catering: Voor bijna iedere wens een passende en vooral smakelijke invulling.. Trefwoorden van Karmeliet Catering : catering, cateringbedrijf, eten laten brengen, eten bestellen, uit eten, tapas bestellen, buffet laten bezorgen, high tea laten bezorgen, .

  tel. 06-25040149, Spekstraat 6, 2011HM in Haarlem

  Meer over Karmeliet Catering contact website