Villa Vijf 33 in Vijfhuizen

Een ontmoetingsplek voor jong en oud, met uiteenlopende activiteiten op het gebied van persoonlijke groei en spiritualiteit.

Over Villa Vijf 33

Villa Vijf 33 valt onder de rubriek yoga en meditatie in Haarlem.

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;  ;  ;  ;  ; ;  ;  ;  ; ; ; ;  ; ;  ; Villa Vijf 33 is een bewustwordingscentrum in de dorpskern van Vijfhuizen, Noord-Holland. Een ontmoetingsplek voor jong en oud, met uiteenlopende activiteiten op het gebied van persoonlijke groei en spiritualiteit. In het bewustwordingscentrum worden allerlei workshops, opleidingen en intuïtieve ontwikkelingsbijeenkomsten gegeven voor volwassenen, voor kinderen en voor groot en klein samen. In de grote zaal worden lessen yoga, Pilates, Zhineng Qigong en secrets of joy gegeven.

De Villa huisvest vier praktijkruimtes, waarin verschillende therapeuten en deskundigen zich dagelijks inzetten voor het welzijn van de mens. Zo vind je in Villa Vijf 33 een natuurgeneeskundig therapeut en een osteopaat. Daarnaast kan je in de Villa terecht voor cranio sacraal therapie, healing en reading, Cosmic & Flower energies, engelenreadings, familie-en organisatie opstellingen, haptonomie, psychisch sociale en ademhalingstherapie, creative begeleiding, gewichtsconsulten, ontspanningsmassage, mandala tekenen, automatisch schrift, NLP en systemisch coaching, masterclass stiefouderschap, helende reizen, werken met de ei-gen wijzen en begeleiding voor passend onderwijs.

De winkel en de ontmoetingsruimte met een groot terras maken de Villa compleet. Villa Vijf 33 houdt regelmatig open belevingsdagen. Volwassenen en kinderen kunnen kennismaken met allerlei vormen van bewustworden en alternatief genezen. Toegang is gratis.

Over ons: Villa Vijf 33 is opgericht door Inge van Duin. In oktober 2009 kocht Inge het pand aan de Kromme Spieringweg 533 waar decennialang het consultatiebureau, de wijkverpleegkundige, de huisarts en de apotheek van Vijfhuizen dienst hebben gehad. Het pand heeft van oudsher de bestemming: Levensbeschouwelijke doeleinden. Met het bewustwordingscentrum Villa Vijf 33 geeft Inge de bestemming haar eigen invulling, die geheel past in de Nieuwe Tijd. Na een grote renovatie zijn de deuren vanaf 10 januari 2010 open.

Met het bewustwordingscentrum komt ook een droom van Inge uit. Haar diepste wens is om mensen bewust te maken van de energieën om hen heen en inzicht te geven in hun levensweg. Om vol vertrouwen en in liefde samen te werken aan ieders persoonlijke groei. Soms heel basic, soms wat meer spiritueel - voor ieder wat wils. ; De kracht van Villa Vijf 33 is samenwerking: de verbinding zoeken met elkaar en met de wereld van mens, dier en natuur om ons heen. Villa Vijf 33 heeft speciale aandacht voor kinderen, omdat het belangrijk is dat kinderen, die nog zo dicht bij de bron staan, zich bewust blijven van de prachtige energiën om ons heen.

Inge heeft een praktijk in de Villa met haar bedrijf www.ShiningFlower.nl  ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;  ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;  ; ;  ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Villa Vijf 33 uit de rubriek yoga en meditatie uit Haarlem is gevestigd aan de Postbus 25 in Vijfhuizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0627052358.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Villa Vijf 33 zijn o.a. :