Vloertotaal Haarlem / Aalsmeer in Aalsmeer

Vloertotaal Haarlem - Voor al uw houten vloeren.

Over Vloertotaal Haarlem / Aalsmeer

Vloertotaal Haarlem / Aalsmeer valt onder de rubriek vloeren in Haarlem.

Bij Vloertotaal Haarlem kunt u terecht voor de mooiste vloeren. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor het renoveren van uw trap die wij geheel voorzien van een nieuwe houten toplaag. Afwerking in diverse houtsoorten met of zonder schopbord.

Op maat gemaakte vloerstalen worden bij u thuis geleverd, zodat u in het weekend rustig uw keuze kunt bepalen qua kleur en stijl zodat deze perfect bij de woning en meubels een geheel vormen.

Legmethoden die bij ons mogelijk zijn:

- Plankenvloeren

- Tapis / bourgogne vloeren

- Lamelparket

- Tweelaagsparket / Duoplanken

Massieve plankenvloeren worden verlijmd en blindvernageld geplaatst. Er wordt eerst een spaanplaatondervloer aangebracht die als werkvloer dient. De ondervloer wordt uitgeschuurd waarna de planken eroverheen worden verlijmd en vernageld. Als dit klaar is wordt de vloer in zijn geheel geschuurd en afgewerkt met de afwerklaag die door de klant is uitgezocht.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Daar staat nog veel meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vloertotaal Haarlem / Aalsmeer uit de rubriek vloeren uit Haarlem is gevestigd aan de Oosteindeweg 203 in Aalsmeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16943779.

Diensten en producten voor vloeren

Trefwoorden die horen bij Vloertotaal Haarlem / Aalsmeer zijn o.a. :