Water voor Ruimte, Praktijk voor Shamanistische Healing in Haarlem

Water voor ruimte, om jezelf weer terug te vinden

Over Water voor Ruimte, Praktijk voor Shamanistische Healing

Water voor Ruimte, Praktijk voor Shamanistische Healing valt onder de rubriek yoga en meditatie in Haarlem.

Ik zet mij in voor de mens, de mens die zijn of haar innerlijke zelf wil leren kennen.

Healing is een stap terug naar jezelf. Wat houdt een healing in? Een healing is gericht op het laten verdwijnen van de onverwerkte gevoelens in je onderbewustzijn. Deze verstopte emoties beheersen je hele leven zonder dat je merkt wat er precies gebeurt. Ik ga er na toe, neem het over en ruim het voor je op zodat je je vrijer voelt.

Coaching is bedoelt om je eens wakker te schudden en een zetje te geven tot beweging. Alleen, waar geef je dat zetje? Mijn vorm van coaching gebruikt meditatie en bewustworden van wat je voelt. Deze vorm van coaching richt juist op die lagen (Gevoel en Overtuigingen) die je beleving van je omgeving en je gedrag en houding bepalen. En daar begint alles mee. Wat je doet, hoe je je gedraagt, spiegelt terug op je, zo kun je beter zien hoe je zelf in de situatie staat en wat je oproept. Dan kun je je eigen verantwoordelijkheid nemen. Lichaamswerk & massages: De volgende lijst geeft het overzicht: - Shamanistische Massage: een krachtige healing van het energetisch voellichaam. - Holistische Massage: een reis door je gevoel (bewustwording). - Psychic Massage: een dans van gevoel (een feestje met elkaar). Voor lichaamswerk en massages zijn verschillende mogelijkheden die van toepassing zijn voor ieder hun eigen doel.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u naar de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Water voor Ruimte, Praktijk voor Shamanistische Healing uit de rubriek yoga en meditatie uit Haarlem is gevestigd aan de Rozenprieelstraat 28 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44598915.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Water voor Ruimte, Praktijk voor Shamanistische Healing zijn o.a. :