YEP! Lifecoaching in Nieuw - Vennep

YEP! Lifecoaching | Word fysiek fit en mentaal sterk.

Over YEP! Lifecoaching

YEP! Lifecoaching valt onder de rubriek coaching in Haarlem.

Heb jij een vol hoofd? Geen overzicht en geen rust? Geen rust in je hoofd en lijf? De chaos in je hoofd zorgt ervoor dat je geen overzicht en controle hebt en niet kunt ontspannen. Ben jij met veel dingen tegelijk bezig? En slapen, ben je zo moe dat je wel dagen kunt slapen? Begint je lijf ook te protesteren omdat de situatie al te lang duurt? Voel jij je letterlijk niet lekker in je vel?

Als vitaliteit- en leefstijlcoach zet Yolanda Janssen zich op vele manieren in om mensen met stress- en spanningsklachten te helpen om meer rust en energie te vinden. Vanuit haar eigen burn-outs en stressvolle periodes heeft zij ervaren hoe het is om zo moe en opgebrand te zijn dat zij niets meer kon. Een lange en moeizame weg van jaren naar herstel volgde. En zoals iedereen wel eens een steun in de rug nodig heeft, kwam er op het moment dat zij het nodig had, ook iemand op haar pad die haar verder hielp. Zij volgde haar hart en is zij begonnen met het volgen van de opleiding tot Coaching Practioner- en Mastercoach naast haar baan. Zo heeft zij naast (levens)ervaring ook gedegen kennis opgedaan. De opleiding tot Leefstijlcoach met een onderdeel orthomoleculaire voeding was voor haar een logische volgende stap.

YEP! Lifecoaching helpt je tot rust te komen en weer energie te krijgen. Gedurende het ''van Stress naar Zen''-programma begeleidt YEP! Lifecoaching je naar meer rust en ontspanning. Jouw sessies zijn maatwerk. Het gaat er om wat jij nodig hebt om steeds een stapje verder te komen. In jouw tempo, met aandacht voor wat jij nodig hebt om jouw droomleven te leven.

Vitaliteitscoaching bij een (naderende) burn-out.

Vitaliteit gaat over levenskracht en levenslust. Als basispunt werkt YEP! Lifecoaching met vita-pijlers zoals:

- Je mindset

- Voeding

- Beter slapen

- Inspanning

- Ontspanning

- De relatie met jezelf en met anderen

- Zingeving

Voor meer informatie over de mogelijkheden of de Vitaliteitschecklist, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

YEP! Lifecoaching uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Catharijnepoort 27 in Nieuw - vennep. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12447146.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij YEP! Lifecoaching zijn o.a. :

Nieuws van YEP! Lifecoaching in Nieuw - Vennep

Gratis e-book met 27 vitaliteitstips

Gratis e-book met 27 vitaliteitstips

Vraag gratis 27 tips aan die jou helpen om je energieker te voelen. https://bit.ly/3aLUlt0