Zacht in je kracht in Haarlem

DRU Yoga en DRU Meditatie

Over Zacht in je kracht

Zacht in je kracht valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Haarlem.

DRU Yoga en DRU Meditatie: zacht, vloeiend en krachtig! BekkenbodemBuikdansYoga: dansend naar een gezonde bekkenbodem zonder urineverlies.

Bij DRU draait het niet om lang stil zitten of het bereiken van een eindpositie, maar juist om het rustig verkennen van eigen mogelijkheden en grenzen. Uniek hierin zijn de EBRs (Energy Block Release) reeksen voor het loslaten van spanningen op fysiek, mentaal/emotioneel en spiritueel niveau. We besteden veel aandacht aan het bewegen op ademritme en het herkennen wanneer een houding in balans is. Zo ontwikkel je vanzelf meer lichaamsbewustzijn, souplesse en kracht. Ook nemen we volop tijd voor een lange, diepe ontspanning: pas als je lichaam ontspannen is kan je geest volgen.

Deze lessen zijn geschikt voor gevorderde yogi's en absolute beginners. Ik werk met kleine groepen, zodat er veel aandacht voor jou als individu is.

In de lessen BekkenbodemBuikdansYoga combineren we een aantal basisbewegingen uit de buikdans met oefeningen uit DRU en Feminine Yoga. Samen versterken én ontspannen ze de spieren in je bekken. Veel vrouwen hebben al ervaren hierdoor minder last te hebben van ongewild urineverlies.

Mijn volledige aanbod: - DRU Light Beetje bewegen, beetje ontspannen, beetje mediteren - Volg de seizoenen Elke maand een andere DRU Yogales met bewegingsreeksen en houdingen afgestemd op het seizoen. - BBD-Yoga Bekkenbodem-BuikDans-Yoga voor een gezonde bekkenbodem. - Privélessen Als je om wat voor reden dan ook liever eerst een privéles volgt.

Informatie en Aanmelden? Klik hier rechts door naar mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zacht in je kracht uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Haarlem is gevestigd aan de Vlietsorgstraat 15 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44006166.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Zacht in je kracht zijn o.a. :

Nieuws van Zacht in je kracht in Haarlem

Last van urineverlies? Bekkenbodem-Buikdans-Yoga is de leukste remedie!

Last van urineverlies? Bekkenbodem-Buikdans-Yoga is de leukste remedie!

Meer mensen dan je denkt hebben last van ongewild urineverlies.