ZenPunt Meditatiecentrum Haarlem in Haarlem

Kom volledig tot rust bij ZenPunt Meditatiecentrum Haarlem!

Over ZenPunt Meditatiecentrum Haarlem

ZenPunt Meditatiecentrum Haarlem valt onder de rubriek yoga en meditatie in Haarlem.

De gezichten achter ZenPunt Meditatiecentrum Haarlem zijn Daan, Joke, Jacky en Niko. Ieder van hen heeft zijn of haar eigen specialisatie binnen het centrum. Hierover ziet u uitgebreide informatie op de website.

ZenPunt Meditatiecentrum Haarlem biedt diverse zentrainingen aan. De basis zentraining bestaat uit de zitmeditatie. Per periode zal u een half uur stil zitten met een rechte rug. Er zal voelbaar worden wat er in het stille en zittende lichaam omgaat. Dit noemen wij Zazen. Zazen zal altijd afgewisseld worden met loopmeditatie (Kihnin).

Daarnaast kunnen studenten bij ZenPunt Meditatiecentrum Haarlem terecht voor Shoken. Bent u een student en wilt u zich dieper verbinden? Dan kunt u kiezen voor de Shoken ceremonie. U zult officieel leerling worden van één van de leraren.

Ook biedt ZenPunt Meditatiecentrum Haarlem de Jukai ceremonie aan. Dit is bestemd voor leerlingen die officieel zenboeddhist willen worden.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan ZenPunt Meditatiecentrum Haarlem? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ZenPunt Meditatiecentrum Haarlem uit de rubriek yoga en meditatie uit Haarlem is gevestigd aan de Nieuwe Gracht 86 zw in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48475451.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij ZenPunt Meditatiecentrum Haarlem zijn o.a. :