5 makkelijke (gezonde) ontbijtjes - met gratis download!

Wij mensen zijn gewoontedieren, dus de kans is groot dat ook jij regelmatig hetzelfde eet. En dat is zonde. Het is juist belangrijk om te variëren!

5 makkelijke (gezonde) ontbijtjes - met gratis download!

Als ik iets veel tegenkom in de praktijk zijn het wel eenzijdige eetgewoontes. En ik had ze ook. Iedere ochtend at ik een bak yoghurt met muesli en 's middags crackers of brood met kaas, eiersalade, rookvlees, gerookte ham of avocado. Klinkt allemaal redelijk gezond, wil het niet dat het voor het overgrote deel granen waren (muesli, brood, crackers) en zuivel. De groentes waren meestal ver te zoeken ...

Je kunt natuurlijk in 1x je voedingspatroon aanpassen, maar waarom niet gewoon beginnen met een beter ontbijt? Daarom deel ik speciaal iedereen die beter wil gaan eten, mijn 5 favoriete, makkelijke ontbijtjes.

Je vindt ze in mijn nieuwe artikel

- Karlijn

Geplaatst op donderdag 26 januari 2017.

Over Voeding is kracht

Dit bericht is geschreven door Voeding is kracht. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Haarlem. Trefwoorden van Voeding is kracht uit Haarlem : voedingsadvies, Orthomoleculaire therapie, Orthomoleculair therapeut, gezonde leefstijl, chronische klachten, aanpakken oorzaak, persoonlijke behandeling, insuline resistentie, bloedsuiker problemen, gezond eten, gezond afvallen, gezonde voeding, blijvend afvallen, Momentum, bloedsuikerproblemen, bloedsuikerschommelingen, weinig energie, vermoeidheid.

Lees meer over Voeding is kracht.