Boek Belemmerende overtuigingen

Laat je remmingen los en ga leven in vrijheid!

Boek Belemmerende overtuigingen

In dit boek over belemmerende overtuigingen ga je kennis maken met Nadine en Robert. Beiden worden geplaagd door overtuigingen die in het dagelijkse leven belemmerend werken. Dergelijke overtuigingen hebben we allemaal, al zijn we ons daar vaak niet van bewust.

Het boek legt uit wat belemmerende overtuigingen eigenlijk zijn, waarom we ze hebben en hoe je ze los kan laten.

Dat ze een ingrijpende rol spelen in ons leven blijkt wel uit de invloed die ze hebben op het gebied van onze relaties en beroepskeuze. Als we beseffen dat het obstakels zijn geworden in ons leven, willen we dit veranderen. Een therapeut of coach kan hierbij helpen.

Verschillende manieren om belemmerende overtuigingen los te laten passeren de revue in het boek. Daarbij wordt met name ingezoomd op Voice Dialogue, die gebruik maakt van subpersonen in het onbewuste. In een voorbeeldsessie van een Voice Dialogue uit de praktijk worden enkele belemmerende overtuigingen van Nadine en Robert onder de loep genomen en uiteindelijk losgelaten.

Als we onszelf kunnen bevrijden van belemmerende overtuigingen, is de beloning groot; we ervaren meer balans en persoonlijke vrijheid om te kiezen voor ander gedrag en creëren op die manier ruimte in ons leven.

Aanbieding:

Normaal kost dit boek € 18,34 incl. verzendkosten, bijvoorbeeld bij BOL.com en dan is de levertijd 2 weken.

Wanneer je het boek bij RBTC coaching besteld, kost het boek slechts € 16,50 incl. verzendkosten en is de levertijd 2 dagen!

Je kunt het boek bestellen bij:

Bedrijf: RBTC coaching

Website boek: Belemmerende overtuigingen

Contactpersoon: Richard Buijtenhek

Telefoonnummer: 06-22 9887 11

E-mail adres: info@rbtc.nl

Geplaatst op dinsdag 27 oktober 2020.

Over RBTC Coaching

Dit bericht is geschreven door RBTC Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Haarlem. Trefwoorden van RBTC Coaching uit Zandvoort : Life coaching, Transformatiecoaching, Executive coaching, Voice Dialogue, belemmerende overtuigingen, loslaten niet productief gedrag.

Lees meer over RBTC Coaching.