Cursus Chi Neng Qigong

Donderdag 7 september start er een nieuwe cursus Chi Neng Qigong bij Sportcentrum Wu Dae

Cursus Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong

Een effectieve Chinese bewegingsleer Ondersteund het zelf genezend vermogen van het lichaam Creëert harmonie tussen lichaam en geest. Stimuleert de doorstroom van energie Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel

Wat is Chi Neng Qigong ? Chi-Neng Qigong is een zeer effectieve Chinese bewegingsleer. De eenvoudige oefeningen stimuleren de doorstroom van energie (Qi) en maken je lichaam ontspannen en krachtig. Je leert je eigen energie te beheren op alle levensgebieden; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Je voert in een geconcentreerde staat eenvoudige rustige bewegingen uit die je in een staat van mindfullness brengen.

Voor wie is Chi Neng Qigong ? Als je veel sport helpt chi Neng Qigong je je prestaties te verbeteren door je goed te focussen, je energie zo efficiënt mogelijk te gebruiken en blessures te voorkomen. Als je graag wil bewegen maar niet meer weet hoe dat kan zonder pijn of klachten te krijgen, dan leer je door deze oefeningen wat je nog wel kan en dat je dat nog kunt ontwikkelen.

De Chi Neng Qigong les Tijdens de lessen leer je een aantal oefeningen en is er aandacht voor de theorie. De meeste oefeningen bestaan uit bewegingen waarbij je aandacht steeds van heel ver weg, naar heel diep naar binnen gaat. Je leert de fysieke vorm van de bewegingen aan en je leert je daarbij te richten op de beweging in je jezelf. Je leert de wijsheid van je lichaam te vinden en te gebruiken. Je leert de blokkades in je lichaam te vinden die je lichaam als herinneringen aan niet goed verwerkte emoties bewaart, en leert die blokkades op te heffen.

IN BALANS EN VITAAL MET CHI NENG QIGONG

Doe mee! Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs voor een proefles. Je kunt dan de sfeer proeven en lekker meedoen. Wedden dat het bevalt? Als je lid wordt hebben we nog een extra voordeeltje voor je; de eerste maand van je lidmaatschap betalen wij voor je.

Geplaatst op dinsdag 5 september 2017.

Over Sportcentrum Wu Dae

Dit bericht is geschreven door Sportcentrum Wu Dae . Het bedrijf valt onder sportschool uit Haarlem. Trefwoorden van Sportcentrum Wu Dae uit Haarlem : sportcentrum, sportles, sportlessen, groepslessen sport, sport groepsles, tai chi les, body workout les, kung fu kids les, peuterdans, pilates les, yoga lessen, kung fu lessen, zumba fitness les, zumba lessen voor kids,.

Lees meer over Sportcentrum Wu Dae .