Individuele workshop hersenwerk voor honden

Zoek je een leuke activiteit om samen met je hond te doen? Hersenwerk voor honden biedt dat en meer!

Individuele workshop hersenwerk voor honden

Bij Hersenwerk voor honden maakt de hond gebruik van zijn neus maar moet ook zijn hersens inzetten om het lekkers te vinden. Je kunt diverse materialen gebruiken en de puzzel makkelijk of moeilijk maken. Belangrijk is hierbij wel dat de puzzels stapsgewijs opgebouwd worden zodat de hond het zelf leert oplossen. Het einddoel is niet zozeer dat de hond de puzzel oplost (mag natuurlijk wel !) maar met name het proces ernaar toe en de manier waarop dat gebeurt is waar de hond zijn voldoening uit zal halen.

Waar kun je hersenwerk voor honden o.a. voor inzetten?

* Allereerst! Samen op een leuke manier bezig zijn * Stimuleren van de zintuigen van de hond * Aan het zelfvertrouwen van de hond werken * De hond leren zelf oplossingen te zoeken * De onderlinge band met je hond versterken * Rust in de hond * Alternatieve activiteit voor de oudere of geblesseerde hond (*) * Je hond op een andere manier leren kennen

Hersenwerk is geschikt voor alle leeftijden van de hond.

Workshops

In de individuele workshop wordt o.a. uitgelegd hoe je een puzzel stapsgewijs opbouwt, waar je op moet letten bij de hond, zoals zijn lichaamstaal en de houding van de hond, (om te zorgen dat de hond het blijft snappen en het leuk blijft vinden), de materialen die je kunt gebruiken. En natuurlijk gaan we aan de slag samen met de hond!

De workshop wordt bij jou thuis gegeven.

Optie 1 – Workshop van 1,5 uur

Optie 2 – 3 sessies

Omdat Hersenwerk vermoeiend is voor de hond is er ook de mogelijkheid tot een workshop bestaand uit 3 kortere sessies:

* 1e sessie 45-60 minuten * 2e en 3e sessie van 30-45 minuten

Optie 3 – Losse hersenwerk-sessies van 30-45 minuten * Om meer samen te oefenen na de workshop * Omdat je zelf niet in de gelegenheid bent om het hersenwerk aan je hond aan te bieden

De workshops worden gegeven binnen een straal van 30 kilometer rondom postcode 2021 XB

Wil je meer weten ? Neem dan contact op. Of zie de website https://www.kynocoach.nl/hersenwerk-voor-honden/

Geplaatst op maandag 27 mei 2019.

Over KynoCoach Haarlem

Dit bericht is geschreven door KynoCoach Haarlem. Het bedrijf valt onder coaching uit Haarlem. Trefwoorden van KynoCoach Haarlem uit Haarlem : hondengedragstherapeut, gedragsbegeleiding hond, hersenwerk voor honden, individuele uitlaatservice, puppy coaching,senior hond,probleemgedrag hond, hondenmassage, lichaamstaal hond, angstige hond, agressie hond,gedrag hond, honden coaching.

Lees meer over KynoCoach Haarlem.