Makelaar voor Een Uur

Transparante makelaar

Makelaar voor Een Uur

Een huis verkopen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Bij het verkopen van een huis speelt emotie een belangrijke factor. Als je je huis verkoopt moet dat natuurlijk voor de hoogste prijs. Maar niet alleen de prijs is zaligmakend, je wil ook ontzorgd worden als verkoper. Het laatste waar je op zit te wachten zijn verrassingen achteraf.

Makelaar voor Een Uur is de transparante makelaar waarbij je van te voren weet waar je aan toe bent. De prijzen liggen vast en je bepaald zelf hoeveel inzet je van jouw makelaar verwacht.

Evelien Peelen is voor de regio Haarlem, jouw makelaar voor een uur. Met haar kennis van de makelaardij biedt zij haar makelaarsdiensten flexibel, onafhankelijk, persoonlijk en tegen lage kosten voor haar klanten aan. Met ‘Makelaar voor Een Uur’ betaal je geen courtage op basis van een percentage van de prijs. Wel krijg je de beste persoonlijke begeleiding, de beste service, een eerlijke courtage met een dienstverlening van hoge kwaliteit. Dezelfde service duizenden euro’s goedkoper.

Makelaar voor een uur hanteert een vast courtagedeel van € 1.750,- inclusief BTW voor de verkoop van een woning, ongeacht de vraagprijs.

Voor dit bedrag houden we een intakegesprek, bepalen we de waarde van je woning en geven we je een gedegen advies over de vraagprijs. Bij verkoop wordt jouw huis met een aantrekkelijke 360 graden presentatie, inclusief alle fotografie, een film, meetstaat en plattegronden zowel 2d als 3d op Funda gezet.

Daarnaast komt er een presentatie op de website ‘Makelaarvooreenuur.nl’ en op alle andere aanbodsites waardoor je huis voor zoekers extra goed zichtbaar is. Ook worden diverse social media kanalen ingezet om de zichtbaarheid van het huis nog verder te vergroten.

Beter, eerlijker en transparanter kan gewoon niet!

Makelaar voor een uur zorgt ook voor de complete commerciële begeleiding, de onderhandelingen met zowel mondelinge als schriftelijke voorstellen en de totstandkoming van de koopovereenkomst.

Een variabel deel waarbij je zelf de gewenste inzet bepaalt zijn de bezichtigingen. Eén bezichtiging kost € 148,-, inclusief BTW, tot een maximum van € 2.000,- inclusief BTW. De verkoop van je woning kost dus nooit meer dan € 3.750,- inclusief BTW.

Het voordeel van ‘Makelaar voor Een Uur’ voor de klanten van Evelien Peelen is dat zij bij voorbaat precies weten waar ze aan toe zijn en niet achteraf voor verrassingen komen te staan. Evelien profiteert van de complete en professionele back-office van makelaar voor een uur waardoor zij zich volledig op haar klanten kan richten.’ Makelaar voor Een Uur’ is aangesloten bij VastgoedPRO de beroepsorganisatie voor vastgoedprofessionals met meer dan 750 aangesloten leden in Nederland.

Makelaar voor een uur Haarlem

Evelien Peelen

M 06-41313706

T 088-2264800

E evelien@makelaarvooreenuur.nl / W www.makelaarvooreenuur.nl

Geplaatst op maandag 7 december 2020.

Over Studenten Coaching

Dit bericht is geschreven door Studenten Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Haarlem. Trefwoorden van Studenten Coaching uit Haarlem : coaching tijdens studie, studiebegeleiding, personal coaching studenten, scholieren begeleiding bij studiekeuze, ondersteuning tijdens studie, keuzes maken studie, studiekeuze maken, studie coaching, studiekeuze begeleiding, studiecoach, studenten coaching, studenten coach,.

Lees meer over Studenten Coaching.