Project 'Gezond Gewicht' | Start 1 oktober

Kamp je al jaren met matig of ernstig overgewicht en lukt het maar niet dit onder controle te krijgen? Dan biedt dit project een unieke kans om jouw lifestyle onder professionele begeleiding blijvend te veranderen.

Project 'Gezond Gewicht' | Start 1 oktober

Personal coach en voedingsconsulent Marcia Uijtdehaage heeft samen met personal trainer Mick Willemse een 12 weken durend programma opgesteld dat een opbouwend beweegprogramma met een uitgebreid voedingsprogramma combineert.

Tijdens haar studie Geneeskunde en master Bewegingswetenschappen deed Marcia veel kennis en ervaring op rondom de preventie en het bestrijden van overgewicht. Gecombineerd met de ervaring van Mick in de trainingsleer, inspireerde dit haar om een programma op te zetten dat mensen in staat te stellen zelf de touwtjes in handen te nemen wat betreft hun gezondheid.

Het doel is dan ook niet alleen het verliezen van gewicht maar bovendien: zorgen dat jij je na 12 weken gezond en fit voelt en precies weet wat je moet doen om dat zo te houden.

De inhoud van het programma Dit unieke 12-weekse programma combineert voldoende beweging met gezonde voeding en bouwt stap voor stap op. Geen crash-dieet of bikkelharde training, maar de tijd nemen om lijf en geest te laten wennen aan nieuwe gezonde gewoontes. Deze geleidelijke opbouw is essentieel om je een échte kans op blijvend gewichtsverlies te bieden.

Personal coaches Marcia en Mick staan gedurende het gehele project klaar om je te begeleiden. Tijdens de bijeenkomsten, de coachingsgesprekken en de trainingen zullen ze je motiveren, informeren en bijsturen waar nodig.

- 12 weken lang werken aan je gezondheid onder professionele begeleiding - 3x per week bewegen op jouw niveau - voedingslezing van voedingsdeskundige - digitaal voedingsprogramma - iedere week een ander voedingsthema - ondersteuning van jouw eigen personal coach - 3 meet- & evaluatiemomenten - online platform om ervaringen en tips te delen met andere deelnemers

Garantie: je zult verstelt staan van wat jij in 12 weken kunt bereiken!

Kosten: €247,50,- incl. BTW (kan in 3 periodes betaald worden)

Inschrijven voor het project ‘Gezond Gewicht’ Ben of ken jij iemand die deze hulp ook goed kan gebruiken? Vul het contactformulier in op www.nauwelaerts.nl/project-gezond-gewicht , dan neemt Marcia of Mick persoonlijk contact met je op. Zij vertellen je graag wat meer over de inhoud van het programma en kunnen eventuele vragen van jouw kant beantwoorden.

De intake gesprekken vinden plaats vanaf 14 september en op 1 oktober gaat het programma van start. Inschrijven voor dit unieke project kan nog tot 25 september, dus wees er snel bij!

www.nauwelaerts.nl/project-gezond-gewicht | 023 525 32 56 | info@nauwelaerts.nl

Geplaatst op vrijdag 15 september 2017.

Over Sportacademie Nauwelaerts De Agé

Dit bericht is geschreven door Sportacademie Nauwelaerts De Agé. Het bedrijf valt onder sportschool uit Haarlem. Trefwoorden van Sportacademie Nauwelaerts De Agé uit Overveen : sportschool, bewegen, gezondheid, fitness, conditie, training, kracht, boksen, karate, judo, jeugd, tuimelen, zwemles, zwemmen, voeding, gezonde voeding, personal training, coaching, senioren, senior fit, yoga, pilates, hiit, bootcamp.

Lees meer over Sportacademie Nauwelaerts De Agé.