Reiki Polarity Therapy (RNS)

Het verlicht de pijn en hersteld de energie stroom in het gewricht en wervels waardoor een veel sneller en beter herstel wordt gerealiseerd.

Reiki Polarity Therapy (RNS)

Veel mensen hebben rugklachten, een vervelende probleem waar vaak niet direct een oorzaak aanwijsbaar voor te vinden is. De klachten liggen veelal in de onderste rugwervels van zeurende pijn en uitstraling naar de benen. In een aantal gevallen gaat dit ook samen met nek- en/of schouderklachten.

Met deze nieuwe reiki behandel methode is het mogelijk om heel direct dit soort klachten te behandelen. Het verlicht de pijn en hersteld de energie stroom in het gewricht en wervels waardoor een veel sneller en beter herstel wordt gerealiseerd.

De Reiki Polairity Therapy (RNS) bestaat uit minimaal 3 behandelingen. De behandelingen worden op afstand gegeven en voorafgegaan door een kort intake gesprek, hierin bespreken we samen waar de focus van de behandeling zich op richt.

Behandeling volgens afspraak; duur 45 minuten. Voor meer informatie: herman@reikionline.info

Geplaatst op dinsdag 14 juli 2020.

Over Reiki Online

Dit bericht is geschreven door Reiki Online. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Haarlem. Trefwoorden van Reiki Online uit Haarlem : reiki inwijding, behandeling holistische geneeskunde, spirituele coaching, reiki producten, reiki artikelen, reiki behandeling, spirituele coaching, spirituele accessoires, spirituele workshops, aromatherapie, kruiden, etherische olie, fytotherapie.

Lees meer over Reiki Online.