Trekt jouw hond tijdens de wandeling?

Wil je rustig wandelen met je hond? Als je hond trekt tijdens de wandeling kan dat vervelend zijn voor mens EN hond!

Trekt jouw hond tijdens de wandeling?

Een hond kan om diverse reden trekken. Bijvoorbeeld: 1. Het is aangeleerd gedrag omdat de mens in eerste instantie achter de hond aan blijft lopen als de hond trekt. De hond leert zo dat trekken werkt. 2. Honden die weinig ruimte aan de lijn hebben en nooit ergens naar toe kunnen of ergens aan kunnen ruiken. Het kan dan een stukje frustratie zijn omdat te weinig aan de behoefte van de hond wordt voldaan. 3. In bepaalde situaties kan het zijn dat de hond afstand wil creƫren omdat de hond zich niet prettig voelt om ergens (te) dicht(er)bij te komen. Hij wil uitwijken wat tot trekken kan leiden.

Hoe los je dit op? Dat hangt dus af van de oorzaak. Dus wil je hulp? Neem dan contact op: info@kynocoach.nl of bel 06-23415669

Geplaatst op vrijdag 28 juni 2019.

Over KynoCoach Haarlem

Dit bericht is geschreven door KynoCoach Haarlem. Het bedrijf valt onder coaching uit Haarlem. Trefwoorden van KynoCoach Haarlem uit Haarlem : hondengedragstherapeut, gedragsbegeleiding hond, hersenwerk voor honden, individuele uitlaatservice, puppy coaching,senior hond,probleemgedrag hond, hondenmassage, lichaamstaal hond, angstige hond, agressie hond,gedrag hond, honden coaching.

Lees meer over KynoCoach Haarlem.