Uit je dip, in je Kracht!

Vermoeid, te veel stress, het overzicht even kwijt?

Uit je dip, in je Kracht!

Met persoonlijke coaching ontvang je een heldere analyse en tools om je inzichten in de praktijk te brengen.

Hi. Staat jouw kerstboom al? Zo ja, gezellig lijkt me. Die van mij nog niet hoor. Hoeft ook niet; alles op zijn tijd. ;-)

Herken je dit? De herfsttijd in combinatie met de beperkende coronamaatregelen, legt je soms lam. Wat kan er nu wél en waar haal je dan je ontspanning uit?

Eerlijk gezegd moet ik daar ook moeite voor doen op zijn tijd. Nou helpt wandelen met de hond mij daarbij, drempelverlagend zeg maar.

Maar soms, hoe ongemakkelijk ook, loopt de spanning in je lijf te op. Raak je misschien wel murw, lusteloos, gestrestst of overspannen. De boog kan ook immers niet altijd gespannen blijven...

In dat geval, overweeg eens een kosteloze kennismaking. Dat duurt een kwartier waarin je al meer over jezelf te weten komt. Vind je een klik met me, dan ben ik er om samen, jouw je energie, plezier en kracht te kunnen herpakken.

https://vandongen-coaching.nl/contact 06-29623371

Herfstige groet, Baldur

Geplaatst op zaterdag 4 december 2021.

Over Van Dongen - Coaching

Dit bericht is geschreven door Van Dongen - Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Haarlem. Trefwoorden van Van Dongen - Coaching uit Haarlem : coaching bij sociale isolatie, coaching bij voldoening in werk, coaching bij gemis van voldoening in relatie, coaching bij vermoeidheid, coaching bij concentratieproblemen, coaching bij stress, coaching bij spanningsklachten,.

Lees meer over Van Dongen - Coaching.