Van bankhanger naar energieke chick challenge

Gouden voedingstips voor meer energie. GRATIS van 3 tot en met 12 april

Van bankhanger naar energieke chick challenge

Aanmelden kan direct via https://www.voedingiskracht.nl/energiekechick

* Bankhanger of energieke chick? Ik voel mezelf een energieke chick. Hoe zit dat met jou? Heb jij regelmatig last van een after lunch dip? Ben je ook na het avondeten niet vooruit te branden en hang je vaak maar wat op de bank? Moet je de hele dag snaaien omdat je zo’n trek hebt, omdat je last krijgt van een appelflauwte als je een paar uur niet gegeten hebt? Heb je regelmatig een onrustig gevoel in je hoofd, of misschien wel hoofdpijn? Vooral als je honger hebt?

Al voel je jezelf niet ziek, deze “vage” klachten kunnen je storen in je dagelijks leven. Er wordt meestal niets aan gedaan en dat is zonde. Wist je dat 70-80% van deze klachten wordt veroorzaakt door wat je eet? Anders gaan eten is logischerwijs de oplossing voor deze problemen.

En dat is precies waarom ik deze challenge heb georganiseerd. Voor jou! Met de juiste tips – van mij – en inzet – van jou – kan je van deze klachten af komen. 8 dagen lang geef ik jou tips en informatie over voeding. Daarnaast zal ik je ook voeren met inspiratie voor lekkere gerechten. Samen gaan wij aan de slag. Wij gaan er voor zorgen dat je hoofd helderder is, je geen last meer hebt van after lunch en diner dips en niet meer de hele dag hoeft te snaaien.

Heb je er de energie niet voor om mee te doen aan een challenge? Snap ik! Maar als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg. Tijd dus om te veranderen.

Wanneer? Nou gewoon, NU.

Want als je wacht totdat je – het niet zo druk hebt – meer energie hebt – het de juiste tijd is voor jou – dan kan ik je verklappen: Die tijd komt er niet, die energie krijg je niet zomaar en het is altijd druk. Er zijn genoeg excuses om het niet te doen, maar je hebt er slechts 1 nodig om het wel te doen… https://www.voedingiskracht.nl/energiekechick

* Wat gaan we doen?

Van 3 tot en met 12 april krijg je van mij praktische tips om je eetgewoontes aan te passen. Maar met tips alleen ben je er in mijn ogen nog niet. Want wil jij alleen horen wat je wel en niet zou moeten eten, of wil jij ook weten waarom? Vanuit de praktijk weet ik dat je veel gemotiveerder bent als je weet waarom je bepaalde dingen niet, of juist wel doet. Daarom krijg je ook informatie over hoe het nou precies werkt, met die voeding en jouw lijf. Zodat je straks begrijpt waarom je last hebt van die vage klachten en dus ook weet hoe je ervan af kunt komen.

Elke dag ontvang je van mij een korte e-mail met de tip van die dag. Daarnaast plaats ik iedere dag een filmpje in onze speciale Facebookgroep. Ik kan al schrijvend een hoop uitleggen, maar soms zegt een filmpje meer dan 1000 woorden.

In deze Facebookgroep heb je ook nog eens de kans om vragen te stellen. Bijvoorbeeld over wat je kunt eten, of hoe dat nou zit met dat ene product. Want ik geef niet alleen voedingstips, ik ben ook kookgek en eetliefhebber, dus geef graag inspiratie voor lekkere recepten aan jou.

Het mooie van deze challenge is dat hij helemaal gratis is. De mails, de filmpjes, de vragen die je in de Facebookgroep kunt stellen, kosten je helemaal niets. Oké, het kost je wel wat tijd: om de tips te lezen en de filmpjes te bekijken. Daarbij kan het ook niet anders dat je tijd in de keuken door brengt, want het gaat hier tenslotte om eten ;-). 3 april beginnen we!

Deze challenge is WEL geschikt voor jou als je er klaar voor bent om:

>> Die after lunch en diner dips vaarwel te zeggen >> Af te rekenen met die snaaibuien >> Minder vaak last te hebben van dat vervelende hongergevoel >> Je helderder in je hoofd te voelen en minder vaak hoofdpijn te hebben >> Meer energie te krijgen

Schrijf je dan nu in! Het belooft een energieke challenge te worden. En ik kan je nu je al verklappen dat we afsluiten met een leuk extraatje… Dit is jouw kans om van die vage klachten af te komen. Die kans wil je toch niet missen?

https://www.voedingiskracht.nl/energiekechick

Deze challenge is NIET geschikt voor jou als je:

<< Niet bereid bent om nieuwe dingen te proberen en je je liever vast houdt aan je gewoontes << Niet gelooft dat voeding het verschil kan maken << Geen energie wilt steken in het krijgen van meer energie << Wel de tips gaat lezen, maar er niets mee gaat doen

Dat mag, je hoeft het ook niet voor mij te doen. Je doet het voor jezelf en niemand zal je hierom veroordelen, ik al helemaal niet. Schrijf je dan gewoon niet in, zo simpel is dat ;-).

Ben je wel klaar om aan de slag te gaan en het heft (en je gezondheid) in eigen hand te nemen? Laat deze kans dan niet voorbij gaan en schrijf je in! 3 april gaan we van start! 8 dagen lang geef ik jou mijn persoonlijke gouden voedingstips voor meer energie!

- Karlijn

https://www.voedingiskracht.nl/energiekechick

p.s. ben je geen chick, maar een man? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Geplaatst op maandag 20 maart 2017.

Over Voeding is kracht

Dit bericht is geschreven door Voeding is kracht. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Haarlem. Trefwoorden van Voeding is kracht uit Haarlem : voedingsadvies, Orthomoleculaire therapie, Orthomoleculair therapeut, gezonde leefstijl, chronische klachten, aanpakken oorzaak, persoonlijke behandeling, insuline resistentie, bloedsuiker problemen, gezond eten, gezond afvallen, gezonde voeding, blijvend afvallen, Momentum, bloedsuikerproblemen, bloedsuikerschommelingen, weinig energie, vermoeidheid.

Lees meer over Voeding is kracht.