Vet goed - waarom je vetten gewoon hard nodig hebt!

We weten ondertussen dat vet niet zo ongezond voor je is als dat we altijd dachten. Maar wat is vet? En wat is goed of slecht voor je? Met basisregels!

Vet goed - waarom je vetten gewoon hard nodig hebt!

Jarenlang zijn we bang gemaakt voor vet, het zou dé veroorzaker zijn van ziektebeelden zoals obesitas en diabetes type 2. De voedselindustrie heeft daarop ingespeeld door producten vetarm, en vetvrij te maken. Ondertussen is duidelijk dat er wat onderzoeksresultaten uit de jaren ’60 gemanipuleerd zijn. En dat niet al het vet zo ongezond is als dat we altijd dachten. Maar wat is vet nou precies? Welke soort is goed en welke juist slecht voor je? Lees er over in mijn nieuwe artikel (inclusief basisregels om je te helpen kiezen).

-Karlijn

Kracht van voeding

Geplaatst op donderdag 1 december 2016.

Over Voeding is kracht

Dit bericht is geschreven door Voeding is kracht. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Haarlem. Trefwoorden van Voeding is kracht uit Haarlem : voedingsadvies, Orthomoleculaire therapie, Orthomoleculair therapeut, gezonde leefstijl, chronische klachten, aanpakken oorzaak, persoonlijke behandeling, insuline resistentie, bloedsuiker problemen, gezond eten, gezond afvallen, gezonde voeding, blijvend afvallen, Momentum, bloedsuikerproblemen, bloedsuikerschommelingen, weinig energie, vermoeidheid.

Lees meer over Voeding is kracht.