Waarom Tess Casting?

De cast voor uw producties is onze zorg!

Waarom Tess Casting?

?Tess is LEUK, Tess is CREATIEF, Tess is NOOIT SAAI, Tess is GEMOTIVEERD, Tess is GEDREVEN, Tess heeft de LEUKSTE MODELLEN, ACTEURS, ACTRICES, FIGURANTEN, HONDEN, en Tess heeft er VEEL! Daarbij komt dat Tess SNEL en EFFECTIEF werkt! Tess heeft al veel MOOIE PRODUCTIES mogen draaien voor diverse TEVREDEN klanten. Een greep hiervan: Heineken, Bison, Friesland Campina, Gran Casino, ABN AMRO en nog veel meer.

Commercials, films, online video's, fotoproducties en reclamecampagnes, niets is te gek voor Tess.

Worden jullie één van deze klanten? wij willen namelijk onze mensen en honden aan het werk zetten. Prijslijsten doen wij niet aan. Wij werken met budgetten, voor elke productie geldt namelijk een ander budget. Jullie vertellen ons het budget en wij springen daarop in. Hoe leuk is dat?

Door middel van Haarlem Onderneemt willen wij jullie op de hoogte houden van onze ontwikkelingen op het gebied van producties en natuurlijk onze nieuwe exclusieve gezichten voorstellen in ons steeds groter groeiend bestand, mensen die alleen bij Tess ingeschreven staan. Daar zijn wij best trots op.

Van baby tot seniors, van commercieel tot fashion - wij hebben ze in file.

De leukste honden van Nederland staan bij Tess in het bestand - trouwe viervoeters goed inzetbaar voor jullie producties.

Wij zijn werkzaam online en overal vanuit de Randstad. Wij houden van persoonlijk contact. Mailen is leuk maar ontmoeten is nog veel leuker en een kop koffie samen drinken met onze klanten om elkaar beter te leren kennen is natuurlijk nog veel leuker. Het allerleukst is om jullie te helpen aan de juiste mensen voor mooie producties.

Al nieuwsgierig naar onze website? http://www.tess-casting.nl - op onze site zie je niet al onze modellen, wij lichten er steeds 12 uit. Om jullie tussen een paar duizend mensen te laten zoeken naar het juiste model kost tijd.

Laat het zoeken maar aan ons over!

Voor een vrijblijvend voorstel mail ons: booker@tess-casting.nl

Wij helpen graag!

Team Tess Tel: +31 (0) 621165520 / 023 844 8328

Geplaatst op dinsdag 14 maart 2017.

Over Tess Casting

Dit bericht is geschreven door Tess Casting. Het bedrijf valt onder werving selectie uit Haarlem. Trefwoorden van Tess Casting uit HAARLEM : productie casting, casting bureau, casting diensten, modellen casting, castingbedrijf, castingbureau modellen, castingbureau inhuren, modellen vinden, casting van modellen,.

Lees meer over Tess Casting.