Workshop Encaustic Art

Encaustic Art biedt de kans om creatief te werken en tegelijk enige vaardigheid in het schilderen te ontwikkelen.

Workshop Encaustic Art

De ze workshop is ook voor degenen die geen enkele ervaring met schilderen hebben.

Creativiteit gaat over onderzoek en het opdoen van nieuwe ervaringen.

De vaardigheid en de fantasie worden groter, en men raakt steeds meer vertrouwd met het ambachtelijke en kunstzinnige werk.

Encaustic Art stimuleert de creativiteit omdat het op een natuurlijke manier verrassende en interessante effecten tot stand brengt.

Tijdens een workshop maak je kennis met de Encaustic Art (basis)technieken.

Leraar: Marga de Wit

Duur: 2 uur

Aantal personen: maximaal 12 personen

Ervaring : geen, geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar

Kosten: € 50,00 (inclusief starterskit)

De prijs is inclusief het te gebruiken materiaal & koffie/thee. Deelname zonder de aanschaf van de starterskit, bedraagt € 35,00.

Over Marga de Wit

Zelf heb ik tijdens een Kreadoe-beurs kennis gemaakt met Encaustic Art. Ik was direct ‘verkocht’, en ik heb al het gereedschap, de blokjes bijenwas en het speciale papier aangeschaft en ben thuis aan de slag gegaan. De verkregen effecten met de waskleuren waren fascinerend en werkten bijzonder stimulerend. Door het blijven schilderen èn het volgen van diverse workshops heb ik de techniek kunnen verfijnen.

Nog steeds beleef ik veel plezier aan het schilderen met bijenwas en ik breng graag de Encaustic Art-techniek over aan anderen. Het smelten van de bijenwas en de verrassende kleurcomposities die er ontstaan, hebben een enorm positieve uitwerking.

Kom het zelf ervaren tijdens een workshop. Elk kunstwerk is uniek en omdat kunst niets anders is dan wie je bent en wat je bent, voel je je al snel een kunstenaar! Geschikt voor iedereen, vanaf 8 jaar.

Geplaatst op dinsdag 30 april 2019.

Over JoJo's Workshops

Dit bericht is geschreven door JoJo's Workshops. Het bedrijf valt onder workshops uit Haarlem. Trefwoorden van JoJo's Workshops uit Haarlem : glasmozaïek, bijenwas schilderen, tiffany, hotpot, mandala kleuren....

Lees meer over JoJo's Workshops.